Chez Amaliya Ammelne-vallei Tafraoute Marokko
Kamer Chez Amaliya
Zwembad Chez Amaliya
Chez Amaliya

Tafraoute

Tafraoute, hoofdplaats van de Anti Atlas, ligt op 1000m hoogte en ongeveer 143 km van zee. Het traditionele stadje wordt omringd door bergen van graniet en het is het centrum van de " babouches" de kleurrijke Marokkaanse pantoffeltjes. In januari of februari bloeien de amandelbomen en dan vindt het amandelfestival plaats. De vele amandelbomen zijn dan bedekt met wolken van witte en roze bloesem.

Chez Amaliya
Eind 2007 opende landgenote Liesbeth van Woerden op 4 km afstand van Tafraoute, de deuren van haar nieuwe Auberge Chez Amaliya. Verscholen temidden van de argana- en amandelbomen en omringd door rotsketens waaronder het waakzame oog van "Le Lion", ligt het hotel midden in de prachtige Ammelnevallei. In de omgeving van Chez Amaliya zijn geweldige mogelijkheden om in de vallei te wandelen of te fietsen (mountainbikes). Het hotel is gebouwd in lokale kasbastijl en heeft 14 comfortabele kamers die rondom het zwembad zijn gebouwd. In de avond valt er vanaf het terras te genieten van een prachtige zonsondergang die de omliggende granietrotsen in vuur zet.
Chez Amalia
Chez Amaliya Ammelne-vallei Tafraoute Marokko

De 10 kamers en 4 junior suites zijn voorzien van toilet, douche en airco. Op het dakterras bevind zich 3 familie suites ieder met 2 slaapkamers, een woonkamer en een badkamer. Tevens beschikt het hotel over een restaurant, salon met een klein bibliotheek, bar en een terras rondom het zwembad. Er zijn ook mountainbikes te huur.

Zwembad Chez Amaliya
 Chez Amaliya       Tafraoute
  AGABasisprijs
4d/3n

 nacht +
 Suppl. op basisprijs
per nacht
  half-
 pension
2p
standaard
 2p
Junior suite
1pk
 
  01/11-31/10 405355 8
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per Transavia,
  20kg ruimbagage p.p., en exclusief calamiteitenfonds 2,50 per
  boeking. De autohuur en/of transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Klik hier voor vorige kasba Terug naar het overzicht van Agadir Klik hier voor meer