Restaurant Riad Zahra Essaouira
Ontvangsthal Riad Zahra Essaouira
Hotelkamer
Zwembad

Atlantische kust, Essaouira

Riad Zahra
De eigenaars van Riad Zahra kozen voor de bouw van hun hotel een locatie iets buiten het centrum. Aan de rand van de badplaats, maar vlakbij het strand en de zee, bouwden zij een hotel in typisch Marokkaanse bouwstijl. Het hotel ligt in een villa wijk in een parallelstraatje van de strandboulevard, op 2 kilometer van het historisch centrum. Maar de wandeling of fietstocht naar het centrum is plezierig en leidt over het uitgestrekte strand of langs de wandelboulevard. Riad Zahra heeft als grote plus een beschutte tuin met een zwembad (18 x 5 m) en ligstoelen. Bij binnenkomst lijkt het hotel net een Marokkaans herenhuis, met een grote ontvangstruimte met bogen en de receptie. Hier bevindt zich ook een gezellige bar met restaurant met openhaard en een overdekt terras dat uitkomt op de hoteltuin.

Terras met uitzicht op zee
Patio Riad Zahra, Essaouira Marokko

Een statige trap leidt omhoog naar de eerste verdieping, waar zich het merendeel van de hotelkamers bevindt. Er is keuze uit 23 eenvoudige kamers met zeezicht of landzicht en de kamers zijn in traditionele Marokkaanse stijl ingericht en beschikken over een tv en een privé badkamer. Er zijn tevens ruime familiekamers met 3 of 4 bedden aanwezig. Er is een dakterras met uitzicht op zee. Het hotelpersoneel spreekt Engels en bemiddelt graag bij de organisatie van surflessen, paardrijden of fietsverhuur.
Riad Zahra heeft de prijzen aangepast als gevolg van constructie werkzaamheden in de omgeving van het hotel.
 Riad Zahra    Essaouira
  CMN/RAKBasisprijs
4d/3n

 nacht +
Suppl. op basisprijs
per nacht
  ontbijt2p
standaard
 2p
zeezicht
1p
standaard
  01/11-31/1039530 1025
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per
  Transavia naar Marrakech of Agadir, 20kg ruimbagage p.p.,
  en exclusief calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.
  De autohuur en/of transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen
  Kinderkortingen: 0-4 gratis
Ligging in villawijk aan zee

Klik hier voor vorige accommodaties binnen Essaouira Terug naar het overzicht van alle accommodaties in Essaouira Klik hier voor meer accomodaties in Essaouira