Villa Maroc, Essaouira Marokko
Marokko Essaouira Villa Maroc
Hotelkamer Villa Maroc
Villa Maroc

Essaouira

Villa Maroc
Net binnen de stadsmuren van het oude centrum van Essaouira ligt een charmant hotel dat gedeeltelijk is ondergebracht in vier 18e eeuwse Moorse herenhuizen met ieder een eigen patio. De vier huizen zijn met elkaar verbonden via smalle, soms stijle trappen en houten veranda's en het geheel ademt een huiselijke sfeer uit. Villa Maroc is een van de oudste en meest geliefde logeeradressen van Essaouira, en het eerste boetiekhotel in het oude centrum. Het is een gezellig hotel met een informele sfeer, met veel antiek en kunstwerken, waar gasten zich snel thuis voelen. Centraal gelegen is de kleurrijke hoofdpatio met houten veranda's waar veel gastenkamers op uitkomen. Karakteristiek zijn de heldere witte kleuren met diepblauwe accenten en het kleurrijke meubilair. Er is een kleine receptie met internet toegang, een gezellige bar met openhaard en twee boetiekjes. Daarnaast zijn er verschillende kleine salons met openhaarden, waar u terecht kunt voor het ontbijt en waar 's avonds het diner geserveerd wordt, bij romantisch kaarslicht. De keuken van het hotel staat goed bekend om zijn kwalitatief goede traditionele maaltijden. De 21 hotelkamers zijn simpel maar aantrekkelijk van inrichting en verschillend van afmeting.

Essaouira, Villa Maroc, uitzicht op zee
Villa Maroc, Essaouira

Er is keuze uit kleine standaardkamers, ruime superieure kamers en suites voor maximaal 4 personen. Alle kamers beschikken over een privé badkamer met douche. Ter beschikking van de hotelgasten staat een hammam en een massage ruimte. Er is een heerlijk, gedeeltelijk overdekt, dakterras met een bar en ligstoelen en een wijds uitzicht over Essaouira en de zee. Op aanvraag is een kookcursus mogelijk.
 Villa Maroc    Essaouira
  CMN/RAKBasisprijs Supplement op basisprijs
 4d/3n nacht + per nacht
  ontbijt2p
standaard
 superior
suite
1pk
  01/11-31/1050570102430
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per
  Transavia naar Marrakech of Agadir, 20kg ruimbagage p.p., en exclusief
  2 x verplicht diner a €25 per persoon, calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.
  De autohuur en/of transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen
Villa Maroc, intiem restaurant

Klik hier voor vorige accommodaties binnen Essaouira  Terug naar het overzicht van alle accommodaties in Essaouira Klik hier voor accommodaties aan de kust van Essaouira