Azalai Desert Lodge slaapkamer
 Azalai Desert Lodge Zagora
 Azalai Desert Lodge Zagora
Zagora

Azalai Desert Lodge

Zagora
In het diep zuiden van Marokko ligt vlakbij de woestijn een heel bijzonder hotelletje. Niet ver van Zagora leidt een onverharde weg naar Azalai Desert Lodge. De lodge ligt in alle rust verscholen tussen de dadelpalmen van de Draa-vallei. Na een dag in de woestijn of na terugkomst van een wandeling langs de rivier is het hier goed toeven rondom het kleine zwembad met ligbedden of in een hangmat onder de schaduwrijke bomen. Azalai Desert Lodge is smaakvol ingericht met antiek meubilair en met thema’s rond bekende schrijvers zoals Paul Bowles, Lawrence of Arabia en Karen Blixen, die allen verliefd waren op de romantiek van de woestijn. Het restaurant bestaat uit twee salons en een terras en kijkt uit over het zwembad en de tuinen. Op de menukaart staan rijke traditionele gerechten.

 Azalai Desert Lodge Zagora
 Azalai Desert Lodge Zagora

Er is tevens een kleine bibliotheek en een spa. In de tuin liggen totaal acht gastenkamers met eigen terras: zes standaardkamers en twee suites, allen voorzien van airconditioning, een ventilator, een kluisje en een douche of vintage gietijzeren bad. Verder staan er ook fietsen ter beschikking voor de gasten. Azalai Desert Logde heeft ook een luxe woestijn kamp op ca. 3 uur rijden afstand, per 4WD vanuit Zagora. Het bestaat uit een grote gemeenschappelijke tent waar de maaltijden geserveerd worden en vier kleine tenten met vaste dubbele bedden, een nachtkastje, douche, toilet, wastafel en een kleine salon.
 Azalai Desert Lodge     Zagora
  OZZBasisprijs
4d/3n

 nacht +
 Suppl. op basisprijs
per nacht
  half-
  pension
2p
standaard
 deluxe
suite
1p
standaard
  01/11-31/1056070102060
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per
  Royal Air Maroc via Casablanca, luchthavenbelasting,
  en exclusief calamiteitenfonds € 2,50 per boeking. .
  De autohuur en/of transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen.
 Azalai Desert Lodge Zagora woestijn kampKlik hier voor vorige kasba Terug naar het overzicht van Ouarzazate Klik hier voor meer kasbas