Tanger Marokko, Dar Nour
Dar Nour, Tanger
Dar Nour,Tanger Marokko,
Tanger Marokko, Dar Nour
 
 
 

Tanger

Dar Nour
Dar Nour ofwel “het huis van licht" ligt binnen de oude muren van de medina en was de eerste riad in Tanger die haar deuren opende. De voormalige oude Kasbah is in de jaren negentig stijlvol gerestaureerd met veel gevoel voor schoonheid en stijl. De Franse eigenaars runnen de riad op een professionele wijze en in het huis speelt het binnenvallende zonlicht subtiel op de witte muren.
Veel kunstenaars en schrijvers vinden Dar Nour een inspirerende plek en hebben hier gelogeerd. Dar Nour heeft een informele huiselijke sfeer en een bohemien uitstraling. Een prachtig dakterras biedt uitzicht over de medina van Tanger en de zee. Maaltijden uit de Marokkaanse keuken kunnen op aanvraag besteld worden.

Tanger Dar Nour
Terras Dar Nour Tanger Marokko

De riad ligt op verschillende niveaus, die met trappen zijn verbonden en aan de salons grenzen sfeervolle nissen met zithoeken en een kleine bibliotheek. Dar Nour beschikt over negen comfortabele kamers en suites, allemaal anders ingericht en gedecoreerd met Marokkaanse kunstvoorwerpen, tapijten, keramiek en antieke meubels. Er is keuze uit een 1 of 2-persoons standaardkamers, drie ruimere minisuites en drie royale suites, allen uitgerust met een eigen badkamer, airconditioning en verwarming.
Dar Nour ligt op 15 minuten loopafstand van het strand en op enkele minuten loopafstand van het historische centrum van Tanger.Dar Nour      Tanger
  TNGBasisprijs
4d/3n

 nacht +
Suppl. op basisprijs
per nacht
  ontbijt2p
standaard
 1p
standaard
2p
minisuite
  01/11-31/10415362612
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per
  Royal Air Maroc naar Tanger, luchthavenbelasting,
  en exclusief calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.
  De transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen
Dar Nour Tanger Klik hier voor meer hotels in Tanger Terug naar het overzicht van alle hotels in Tanger