Tanger Marokko, Dar Sultan
Dar Sultan, Tanger
Dar Sultan,Tanger Marokko,
Tanger Marokko, Dar Sultan
 
 
 

Tanger

Dar Sultan
De fraaie Dar Sultan is gelegen in het hart van het historische Tanger en biedt een gastvrij en kleurrijk onderkomen. Het gastenhuis ligt in Le Kasbah, de ommuurde stadswijk die hoog boven de oude medina van Tanger uitsteekt. De naam van de riad verwijst naar de Sultans die destijds intrek namen in het 17e eeuwse Paleis Dar El Makhzen in deze wijk. Tegenwoordig bevinden zich in dit paleis twee interessante musea, het Museum van de Marokkaanse Kunsten en het Museum van de Oudheden. Het 300 jaar oude Dar Sultan is met liefde gerestaureerd in een Frans-Marokkaanse stijl . Met veel antiek uit Tetouan, het Rif maar ook uit andere delen van de wereld. Jean-Pierre, eigenaar van Dar Sultan reisde, vroeger naar alle uithoeken van de wereld als voormalig Marine officier.

Tanger Dar Sultan
Dar Sultan Tanger Marokko

De zonovergoten terrassen bieden een prachtige uitzicht over Tanger "La Blanche" en bij helder weer kun je de Straat van Gibraltar en de Spaanse kust in de verte zien liggen. De oude Medina, stranden en het stadscentrum liggen op loopafstand. Dar Sultan serveert dagelijks, op het terras of in de lounge, een heerlijke ontbijt met onder andere Marokkaanse pannenkoeken en zelfgemaakte jam. Op aanvraag bestaat er tevens de mogelijkheid voor een Marokkaanse lunch of diner.
De zes kamers van Dar Sultan zijn comfortabel en verzorgd ingericht en beschikken over airco, wifi en televisie. Elke kamer is uniek ingericht met kleurrijke Marokkaanse stoffen en kunstvoorwerpen uit de hele wereld. Allen met een eigen badkamer en met terras of binnenplaats. De mooiste kamer bevindt zich op het dakterras. Deze blauw en witte slaapkamer Charf heeft een koepel versierd met aardewerk uit Fez en een riant privéterras met panoramisch uitzicht.

Dar Sultan      Tanger
  TNGBasisprijs
4d/3n

 nacht +
Suppl. op basisprijs
per nacht
  ontbijt2p
standaard
 1p
standaard
2p
Charf
  01/11-31/10465524515
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per
  Royal Air Maroc naar Tanger, luchthavenbelasting,
  en exclusief calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.
  De transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen
Dar Sultan Tanger

Terug naar het overzicht van alle hotels in Tanger Klik hier voor volgend hotel in Tanger