Kasbah Angour,Tahanaout,Marokko
Kasbah Angour, Tahanaout, Hoge Atlas Marokko
Kasbah Angour, Tahanaout
Tahanaout, Kasbah Angour

Tahanaout

Kasbah Angour
Hoog op een heuvel in de uitlopers van het Atlasgebergte bevindt zich de indrukwekkende Kasbah Angour op slechts een half uurtje rijden van Marrakech. Rustig gelegen en met een prachtig panoramisch uitzicht over de met sneeuw bedekte toppen van de Hoge Atlas. De kasbah biedt de mogelijkheid om de schoonheid en rust van het Atlasgebergte te ontdekken en de gastvrije Berber cultuur te ervaren. Een verblijf op deze bijzondere plek is goed te combineren met een bezoek aan Marrakech. De fraaie omgeving is een goede uitvalsbasis om verschillende sport activiteiten te combineren zoals wandelen en fietsen. Er is een heerlijke tuin op het zuiden met bloemen, bomen en een gazon met zwembad, ligstoelen en een terras. De heuvel is beplant met amandelbomen en olijfbomen en er is een kruiden-en moestuin, die gebruikt wordt in de hotelkeuken.

Kasbah Angour, Andrar toren
Kasbah AngourDe maaltijden worden geserveerd in het Grand Atlas restaurant. En het Jardin des Tentes restaurant in de tuin wordt gebruikt voor de speciale Berber-avonden die af en toe georganiseerd worden. De 21 slaapkamers en 4 hotelsuites zijn gebouwd met traditionele materialen en zijn sfeervol en authentiek. De wanden zijn van rode zandsteen, de vloeren van handgemaakte tegels uit Mekns, de ramen en deuren van geurend cederhout en de traditionele meubels bevatten Berbermotieven. Alle comfortabele kamers en suites hebben vloerverwarming, airconditioning, telefoon, wifi en een eigen badkamer. Op de Adrar Tower kamers kunnen voor kinderen maximaal twee extra bedden worden bijgeplaatst 45 per kind incl. halfpension. Kinderen tot 2 jaar gratis.
Kasbah Angour heeft een eco-vriendelijk beleid met gebruik van zonnepanelen, recycling , aanplant van bomen, teelt van eigen groenten en fruit en alle medewerkers komen uit de plaatselijke dorpen.

 Kasbah Angour             Tahanaout
  RAKBasisprijs
4d/3n

 nacht +
 Suppl. op basisprijs
per nacht
  ontbijt2p
Assif
 2p
junior suite
1p
standaard
  01/11-28/02510653845
  01/03-30/04550804555
  01/05-31/08510653845
  01/09-31/10550804555
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per Transavia
  naar Marrakech, 20kg ruimbagage p.p., aankomst transfer, reisgids
  Marrakech en exclusief calamiteitenfonds 2,50 per boeking.
  Transfers: niet inclusief.
Zwembad Kasbah Angour

Klik hier voor het vorige hotelTerug naar het overzicht van de Hoge Atlas Klik hier voor het volgende hotel in de Hoge Atlas