Sfeervolle riad Dar Loulema
Gnoua-muzikanten
Dakterras Dar Loulema

Atlantische kust, Essaouira

Dar Loulema
Een overdekte passage in het historische stadscentrum leidt naar de uitnodigende poort van Dar Loulema. Dit fraaie 18e eeuwse herenhuis is met veel zorg verbouwd tot een optimaal logeeradres. De inrichting is zeer smaakvol, alle meubelen en stofferingen zijn perfect op elkaar afgestemd en het personeel is uiterst gastvrij en behulpzaam. De centraal gelegen patio wordt omringd door een aantal intieme salons en eetkamers in Marokkaanse stijl, waar de maaltijden geserveerd worden.


Terras met uitzicht over zee, Essaouira, Dar Loulema
Gastenkamer Dar Loulema

De acht gastenkamers, die allen met veel karakter zijn ingericht, komen uit op een galerij op de eerste of tweede verdieping en er is keuze uit een 4 standaardkamers en 3 minisuites. Daarnaast is er een grote suite met privé terras, die is ingericht met veel houwerk en plaats heeft voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Op één van de gemeenschappelijke terrassen is een sfeervol overdekte lounge salon gecreëerd. Het hoger gelegen dakterras biedt een weids uitzicht over Essaouira en de zee.
 Dar Loulema      Essaouira
  CMN/RAKBasisprijs
4d/3n

 nacht +
 Suppl. op basisprijs
per nacht
  ontbijt2p
superieur
 2p
suite
1p
superieur
  01/11-31/1042542830
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per
  Transavia naar Marrakech of Agadir, 20kg ruimbagage p.p.,
  en exclusief calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.
  De autohuur en/of transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen
Klik hier voor vorige accommodaties binnen Essaouira  Terug naar het overzicht van alle accommodaties in Essaouira Klik hier voor meer accommodaties binnen Essaouira