Toegang tot restaurant Dar L 'Oussia
Gastenkamer Dar L 'Oussia, Essaouira Marokko
Dar L 'Oussia, binnenplaats
Dakterras met uitzicht op zee, Dar L 'Oussia

Essaouira

Dar L'Oussia
Dit charmante kleinschalige hotel ligt uiterst gunstig aan de zeezijde van de historische Medina, vlakbij de toegangspoort Bab Sbaa en op slechts 150m van de zee. Het boetiekhotel ademt de sfeer van een riad uit, maar biedt het comfort en de service van een hotel. Bij binnenkomst door de imposante blauwe poort treft men rechts de receptie met internetfaciliteit voor de gasten aan. Tegenover de ingang ligt de royale binnentuin met comfortabele zitjes en fraaie Marokkaanse decoraties.

Boutique hotel, Dar L'Oussia
Restaurant, Dar L'Oussia

Hier bevindt zich ook de toegang naar het elegante restaurant met openhaard. Daarnaast komt er een kleine bar met terras op de binnentuin uit en 's avonds is het geheel sprookjesachtig verlicht. Er is een terras en een hammam met massage ruimte. Het hotel beschikt over 24 gastenkamers verdeeld over de 1e, 2e en 3e etage (geen lift) en alle kamers komen uit op de balustrades rond de binnenplaats. Er is keuze uit standaardkamers (25m2), luxe kamers (35m2) en zeer ruime suites (50m2). Op de bovenste etage ligt een heerlijk dakterras met uitzicht op zee. Hier bevindt zich ook een snackbar en er staan comfortabele ligbedden.
 Dar L'Oussia    Essaouira
  CMN/RAKBasisprijs Suppl. op basisprijs
  4d/3n nacht + per nacht
  ontbijt2p
standaard
 2p
luxe
2p junior
suite
1p
standaard
  01/11-31/1044045102441
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per
  Transavia naar Marrakech of Agadir, 20kg ruimbagage p.p.,
  en exclusief calamiteitenfonds 2,50 per boeking.
  De autohuur en/of transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen
  Kinderkortingen: 0 t/m 4 jr. gratis
Lunchen op het dakterras van Dar L'Oussia

Klik hier voor vorige accommodaties binnen Essaouira  Terug naar het overzicht van alle accommodaties in Essaouira Klik hier voor meer accommodaties binnen Essaouira