Vegetarisch restaurant
Kleine binnenplaats
Kamer Lalla Mira, Essaouira Marokko
Kamelenrit over het strand

Essaouira

Lalla Mira
In het autovrije historische centrum van Essaouira, op slechts 100m van de toegangspoort Bab Marrakech bevindt zich een bijzonder klein hotel genaamd Lalla Mira. Een van de eerste eco hotels van Marokko en volledig werkend op zonne-energie. De riad is rond een kleine patio gebouwd boven op het oudste badhuis van deze badplaats. Het is een typisch Marokkaans hotel met veel vriendelijk lokaal personeel en gebruik van kenmerkende felle kleuren in de decoratie. Op de begane grond bevindt zich een kleine receptie met internet faciliteit.

Zonneterras op het dak van Lalla Mira, essaouira Marokko
Marokkaans hotel

Hier is ook het restaurant, waar alle gerechten bereid worden met biologische producten en waar tevens veel vegetarische gerechten op de kaart staan. Op de overige etages bevinden zich de in totaal 13 gastenkamers en er is keuze uit standaardkamers, minisuites of een mooie suite voor maximaal vier personen. De kamers zijn klein en voorzien van telefoon, kluisje, haardroger, tv en verwarming. De mooie hammam die bij het hotel hoort is voor de hotelgasten gratis toegankelijk. De dames zijn overdag welkom en de heren 's avonds. Op de bovenste etage, te bereiken via verschillende trappen met veel smeedijzer, bevindt zich een zonneterras met ligstoelen.
 Lalla Mira    Essaouira
  CMN/RAKBasisprijs Suppl. op basisprijs
  4d/3n nacht + per nacht
  ontbijt2p
standaard
 2p
mini suite
2p Suite
Lalla Mira
1p
standaard
  01/11-31/1039530 5 10 7
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per
  Transavia naar Marrakech of Agadir, 20kg ruimbagage p.p.,
  en exclusief calamiteitenfonds 2,50 per boeking.
  De autohuur en/of transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen
Hammam Lalla Mira

Klik hier voor vorige accommodaties binnen Essaouira  Terug naar het overzicht van alle accommodaties in Essaouira Klik hier voor meer accommodaties binnen Essaouira