Restaurant Madada Mogador, Essaouira Marokko
Madada Mogador, uitzicht op zee
Riad Madada Mogador
Riad met dakterras Madada Mogador, Essaouira Marokko

Essaouira

Madada Mogador
Voor degene die op zoek zijn naar een mooie combinatie tussen comfort en moderne Marokkaanse vormgeving is dit het juiste adresje. De riad, bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van een voormalig woonhuis in het historische centrum, op een steenworp afstand van de zee. Het huis is met zorg gerestaureerd en door de hoge lichtinval hangt er een bijzondere sfeer.

Naima,Chris & Mohamed
Stijlvolle riad Madada Mogador

De aardse kleuren, het fraaie design en de markante details maken deze riad tot een charmant en eigentijds logeeradres. Christine Dadda is de gastvrije eigenaresse die voor de entourage en uitstekende service zorg draagt. Het ontbijt is royaal en wordt naar wens op de kamer of op het terras geserveerd. Er is een gemeenschappelijke salon met bar en een kleine bibliotheek. Er zijn 7 slaapkamers, die alle in rustgevende zandkleuren zijn ingericht en veel comfort bieden. De kamers hebben een badkamer, airconditioning en een haarföhn en er is een ruime kamer met mezzanine en balkon, geschikt voor maximaal 4 personen. Twee kamers hebben een balkon en de drie kamers op de bovenste etage hebben direct toegang tot het dakterras. Het royale gemeenschappelijke dakterras heeft uitzicht op zee en is de favoriete plek voor een kopje thee of een aperitief bij zonsondergang. De riad is geschikt voor totaal 14 personen en is op aanvraag exclusief te huur.
Er worden regelmatig Marokkaanse kookcursussen georganiseerd, vanaf € 45 p.p.
 Madada Mogador    Essaouira
  CMN/RAKBasisprijs Suppl. op basisprijs
  4d/3n nacht + per nacht
  ontbijt2p
standaard
 2p
superieur
1p
standaard
  01/11-31/10480602055
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per
  Transavia naar Marrakech of Agadir, 20kg ruimbagage p.p.,
  en exclusief calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.
  De autohuur en/of transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen
Klik hier voor vorige accomodaties binnen Essaouira  Terug naar het overzicht van alle accommodaties in Essaouira Klik hier voor meer accommodaties binnen Essaouira