Dar Al Andalous, Fès, Marokko
Fès, Slaapkamer Dar Al Andalous
Suite Dar Al Andalous
Fès, Dar Al Andalous, royale suite
 
 
 

Fès

Dar Al Andalous
Een van de beste logeeradressen van Fès bevindt zich vlakbij het Batha Museum, op enkele minuten wandelen van de oude Medina. Twee aaneengesloten huizen die dateren uit het begin van de 20e eeuw werden in 2002 als het charme hotel geopend. De restauratie werd met de grootste zorg uitgevoerd, waarbij het klassieke karakter en de oude decoraties goed bewaard zijn gebleven. De huidige eigenaars de heer Kadiri en zijn vrouw hebben veel ervaring in hotelmanagement en dat is goed te merken. De service is top en uiterst vriendelijk, de keuken wordt alom geprezen en de ambience is sprookjesachtig.
Er zijn twee Andalusische stijl patio's, beiden rijk gedecoreerd met de mooiste materialen en zeer sfeervol. Het overvloedige ontbijt wordt iedere dag in het patiorestaurant geserveerd. Het restaurant 'Al Fassia' wordt ook graag door niet hotelgasten bezocht en biedt traditionele Marokkaanse maaltijden. Voor ontspanning kan men terecht in de hammam of op het ruime dakterras.

Fès, Andalusische patio Dar Al Andalous
Traditionele marokkaanse keuken Dar Al Andalous


Er zijn acht suites (vijf met hemelbed), en vier standaardkamers, waarvan twee met privé terras. De kamers zijn voorzien van alle comfort als satelliet tv, verwarming/airconditioning, minibar en internetaansluiting. Deze riad is goed bereikbaar en de taxi rijdt tot voor de deur.

Met airco
 Dar Al Andalous     Fès
  FEZBasisprijs
4d/3n

 nacht +
Suppl. op basisprijs
per nacht
 ontbijt2p
standaard
 2p
suite
2p
suite jacuzzi
  01/11-31/10575632030
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per
  Royal Air Maroc via Casablanca, luchthavenbelasting,
  aankomsttransfer en exclusief calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.
Terug naar het overzicht van alle Riads en hotels in Fès Klik hier voor meer riads en hotels in Fès