Marokko Marrakech

Palmeraie & de omgeving van Marrakech

Marrakech ligt in een enorme palmenoase van ongeveer 120 km2 met meer dan 150.000 palmbomen, uitgestrekte akkers en verschillende plantages. Dit is de geliefde buitenplaats van Marrakech voor rustzoekers en golf liefhebbers. Er zijn hier in totaal vijf prachtige golfbanen te vinden en hiermee kan Marrakech zich terecht als golfstad van het land profileren. De meeste hotels in de Palmaraie lenen zich uitstekend voor een golfvakantie.

Le Palmeraie, ligt ten noordwesten van de medina en dit is het groenste deel van de oase. Hier bevinden zich Jnane Tamsna, Les Deux Tours en Dar Sabra. Deze fraaie resorthotels liggen omgeven door lemen muren rustig tussen de palmbomen verscholen. Sommige hotels in de Palmeraie liggen hier direct aan de golfbaan zoals: Hotel du Golf, Les Jardins d'Ines en het Palmaraie Palace Hotel.
Iets verder weg aan de zuidoost zijde van de medina liggen Beldi Country Club, Amanjena, en Jnane Leila. Dit is ook de plek waar leuke restaurants zoals Bozin en hippe zwembaden zoals Plage Rouge te vinden zijn. Een verblijf in een hotel buiten het stadscentrum is uitstekend te combineren met een bezoek aan de Medina. In een wip brengt de taxi u weer terug in het centrum. Maar u kunt met de prachtige hoteltuinen en zwembaden optimaal profiteren van het mooie weer.

U kunt kiezen uit de volgende zorgvuldig geselecteerde hotels:     = Hotel     = Golf     = Villa's

Adama ResortV
AmanjenaG
Beldi Country ClubH
Dar SabraH
Jnane LeilaH
Jnane TamsnaH
Les Deux ToursH
Hotel du Golf G
Selman 5* H
Klik hier om de  hotels in La Palmeraie te bekijken