Jnane Tamsna Afrikaanse kamer
Salo Jnane Tamsna
Marokkaanse bouwstijl Jnane Tamsna
Buitensalon Jnane Tamsna

La Palmeraie

Jnane Tamsna
Op enkele kilometers van het centrum van Marrakech bevindt zich de Palmeraie, een enorm woud van palmbomen. In deze rustige omgeving ligt Jnane Tamsna, een uiterst comfortabel country house hotel, ontworpen door eigenaresse Meryanne Loum-Martin. Inmiddels heeft zij internationaal naam gemaakt als trendsetter en vormgeefster op het gebied van Noord Afrikaanse binnenhuisarchitectuur. Haar charmante en stijlvolle country house Jnane Tamsna is het ideale logeeradres voor hen die rust en ontspanning zoeken, maar met de geneugten van de stad op slechts een steenworp afstand.
Het landgoed omvat een hoofdgebouw met patio's, diverse salons, een uitstekend restaurant en royale terrassen. De tien gastenkamers liggen op de begane grond of eerste etage. In de dependance Dar Moussafir bevinden zich op de begane grond vijf zeer luxe suites in Oriëntaalse stijl.

Noordafrikaanse binnenhuisarchitectuur Jnane Tamsna

zwembad, tennisbaan en golf,  Jnane Tamsna

Jnane Salmia, met haar elegante zwembad, is de meest recente aanwinst op het landgoed van Jnane Tamsna. Gesitueerd in een Mediterrane privé tuin met op de eerste etage vijf en-suite gastenkamers. Op de begane grond bevinden zich de eetkamer en de salon met openhaard en veranda. In een separate privé tuin met zwembad bevinden zich de twee Jnane Salmia Paviljoen suites, omgeven door lavendel en olijfbomen.

In de fraaie lommerrijke hoteltuin zijn naast kleurrijke bougainville en aromatische planten ook moestuinen te vinden. Ter beschikking van de gasten staan twee zwembaden met zonnebanken, een hammam, massage, babysitters, mountainbikes en een tennisbaan. Vlakbij ligt een fraaie 18-holes golfbaan. Jnane Tamsna is een elegant hotel met een uitstekende service en een prima keuken.
 Jnane Tamsna      Marrakech
  RAKBasisprijs
4d/3n

 nacht +
 Suppl. op basisprijs
per nacht
  ontbijt2p
standaard
 2p
superieur
2p
tuin
  01/11-31/107051303265
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per Transavia
  naar Marrakech, 20kg ruimbagage p.p., aankomsttransfer,
  reisgids Marrakech en exclusief calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.
Hammam


Klik hier voor vorig Riad van Marrakech Terug naar het overzicht van alle Riads in Marrakech Klik hier voor meer Riads van Marrakech