Sfeervolle decoraties Riad Enija
Prive terras Riad Enija
Slaapkamer Riad Enija
Uitstekende service Riad Enija

De Medina van Marrakech

Riad Enija
Riad Enija is een van de mooiste riads uit onze collectie, uiterst fraai gedecoreerd en met de echte intieme riad sfeer alom aanwezig.
Het met veel smaak gerenoveerde paleis uit de 18e eeuw ligt net achter het Jemaa el Fna plein in het hartje centrum van Marrakech. Een hoge muur beschermt de riad van geluiden van buitenaf en binnen is een serene rust waarbij het gekwetter van de vogels de overhand heeft. Dit voormalige koopmanshuis is zeer fraai en kleurrijk gedecoreerd met fraai mozaïekwerk en de mooiste meubels en stoffen. Het bestaat uit twee riads die gebouwd zijn rond een lommerrijke binnentuin en een fraaie patio met fontein. Er is een gemeenschappelijke salon met openhaard. Chef Aziz zwaait de scepter in de keuken en zorgt voor overheerlijke maaltijden. Er is een spa waar naast hammam en massage door gastvrouw Zahira ook schoonheidsbehandelingen gegeven worden.

Romantische slaapkamer Riad Enija
Duizend en één nacht, Riad Enija

De 5 suites en 7 kamers zijn ieder uniek van inrichting, waarbij hedendaagse kunst en Marokkaanse meubels voor een bijzondere sfeer zorgen. De meeste kamers hebben een privé terras en ter beschikking van de gasten staat bovendien internet en een fantastisch dakterras.
Daarnaast beschikt Riad Enija over een aangrenzende kleine riad met twee suites en een patio met dompelbad. Dit kleine huis is geschikt voor 4 personen en is exclusief te huur. Dit is de plek om te genieten van zowel de privacy van een eigen huis met daarnaast het comfort van de services en faciliteiten die Riad Enija te bieden heeft.
 Riad Enija      Marrakech
  RAKBasisprijs
4d/3n

 nacht  +
Suppl. op basisprijs
per nacht
  2p
standaard
 
  2p
suite
superieur
2p
suite
kingsize
1p
standaard
 
  01/11-31/106651172040112
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per Transavia
  naar Marrakech, 20kg ruimbagage p.p., aankomsttransfer,
  reisgids Marrakech en exclusief calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.
Klik hier voor vorig Riad van Marrakech Terug naar het overzicht van alle Riads in Marrakech Klik hier voor meer Riads in La Medina van Marrakech