Stijlvol Riyad El Mezouar
Fraaie badkamer Riyad El Mezouar
Marokko, Riyad El Mezouar
Marrakech Medina, Riyad El Mezouar

De Riads van Marrakech

Riyad Al Mezouar
In de volkswijk Essebtiyne aan de noordzijde van de medina ligt Riyad El Mezouar verscholen achter een grote poort. Naar het plein Jma el Fna is het te voet een kwartier lopen en naar de Medersa vijf minuten.
De overgang van de drukke medina naar de oase van sereniteit en rust van Riyad El Mezouar is weldadig. Deze elegante 18e eeuwse riad heeft een binnentuin die aan vier zijden omgeven wordt door arcades. Centraal ligt een smaragdgroen klein zwembad (3x5m) met daaromheen sinaasappelbomen en aromatische planten.

Salon met openhaard Riyad El Mezouar

Zwembad Riyad El Mezouar


De Franse eigenaars Michel en Jérôme hebben er alles aangedaan om hier een klein paradijsje te scheppen. De inrichting is ingetogen met veel natuurkleuren en fraaie decoraties waaronder een bijzondere collectie Oosterse schilderijen en veel antieke meubels. Er zijn verschillende zitjes onder de arcades, op de veranda en op het dakterras, waar tevens ligstoelen aanwezig zijn. Er is een salon met openhaard en een uitstekende kok die op aanvraag maaltijden bereid. De vijf slaapkamers zijn comfortabel en beschikken allen over een eigen badkamer. Er is voldoende personeel aanwezig en de service is uitstekend.

Riyad Al Mezouar     Marrakech
  RAKBasisprijs
4d/3n

 nacht +
Suppl. op basisprijs
per nacht
  ontbijt2p
standaard
 2p
deluxe
2p
junior suite
1p
standaard
  01/11-15/12560 82153877
  16/12-01/01590 92204587
  02/01-31/10560 82153877
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per Transavia
  naar Marrakech, 20kg ruimbagage p.p., aankomsttransfer,
  reisgids Marrakech en exclusief calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.
  Exclusieve verhuur mogelijk vanaf € 750 per nacht
Goede service Riyad El Mezouar


Klik hier voor vorig Riad van Marrakech Terug naar het overzicht van alle Riads in de Medina Marrakech Klik hier voor meer Riads in de Medina van Marrakech