Slaapkamer Maison d'hôtes Jnan Lilou, M'hamid Marokko
Maison d'hôtes Jnan Lilou
M'hamid Marokko, Maison d'hôtes Jnan Lilou
Marokko, Maison d'hôtes Jnan Lilou

M'hamid

Maison d'Hôtes Jnan Lilou
Op een uurtje rijafstand van Zagora ligt het Maison d'Hôtes Jnan Lilou in de een lommerrijke palmoase, op zo'n 5 km van het woestijndorpje M'hamid. Dit nieuwe hotelletje wordt geleid door de gastvrije Franse eigenaars Eliane Coste en haar echtgenoot die hier permanent wonen. In de grote tuin met vele palmbomen en exotisch planten, bevindt zich een groot zwembad met heerlijke ligstoelen. Er worden uitstekende Franse en Marokkaanse maaltijden geserveerd op het terras, in het sfeervolle restaurant of in de nomadentent in de tuin. Er is tevens een comfortabele salon met bar waar thee of een drankje geserveerd wordt. Vanuit het hotel kunnen excursies te voet, per kameel of 4wd naar de woestijn gemaakt worden.
Dit logeeradres is echt een aanrader voor de reiziger die comfort zoekt, maar toch ook in de woestijn wil verblijven. De zeven kamers bevinden zich in vier verschillende huizen en zijn allemaal anders van kleur en inrichting. Er zijn twee huizen met elk één tweepersoonskamer en twee huizen met elk twee tweepersoonskamers, speciaal voor families.Zwembad Maison d'hôtes Jnan Lilou, M'hamid Marokko
 Maison d'hôtes Jnan Lilou

Alle huizen zijn voorzien van airconditioning en een privé terras met uitzicht over de tuin. Eén tweepersoonskamer met een eigen privé dakterras en ingang, bevindt zich boven het huis van de eigenaars.

Zwembad Maison d'hôtes Jnan Lilou
 Maison d'Hôtes Jnan Lilou       M'hamid
  OZZBasisprijs
4d/3n

 nacht +
 Suppl. op basisprijs
per nacht
  half-
 pension
2p
standaard
 1p
Standaard
  01/11-31/10 5757222
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per
  Royal Air Maroc via Casablanca, luchthavenbelasting,
  en exclusief calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.
  Het is mogelijk om op alle kamers een extra bed te plaatsen.
  De autohuur en/of transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Klik hier voor vorige kasba Terug naar het overzicht van Ouarzazate Klik hier voor meer kasbas