Riad Ksar Ighnda, AÏt Ben Haddou
AÏt Ben Haddou, Riad Ksar Ighnda
Riad Ksar Ighnda, Marokko
Riad Ksar Ighnda

AÏt Benhaddhou

Riad Ksar Ighnda
Riad Ksar Ighnda ligt in het zuiden van Marokko, vlakbij een van de mooiste kasba's van het land. Het bijzonder kasbahotel is een van de beste hotels in de omgeving en gebouwd met een leuke mix van hippe stijlen en traditionele materialen. Het hotel ligt aan de rand van het bezienswaardige dorpje Ait Benhaddou op ca. 3 km afstand van de historische kasba. Rond de druk bezochte kasba van Ait Benhaddou kan het druk zijn, maar binnen de muren van het hotel heerst een serene en authentieke sfeer. Vanaf de verschillende patio's en terrassen biedt het hotel een fantastisch uitzicht op de woestijnachtige omgeving en de omliggende palmenoase. Centraal in het hotel ligt een royale patio met olijfbomen, oleanders, intieme zitjes en fonteinen. Binnen het hotel is het mogelijk om te genieten van een drankje in de bar, bij het zwembad of op een van de vele terrassen. De heerlijke maaltijden worden bereid van verse regionale producten en het is zowel mogelijk om de maaltijden in het restaurant te gebruiken als buiten, op het terras

Riad Ksar Ighnda
Riad Ksar Ighnda

Absolute plus van dit hotel is de heerlijke tuin met het fantastische zwembad, waar het overdag heerlijk toeven is. Bovendien is er een gym met spa, hammam en jacuzzi. En in de omgeving zijn de mooie wandelingen mogelijk langs de rivierbedding.
De 51 ruime kamers, waarvan 11 suites, zijn verschillend van afmetingen, maar allen ingericht in Marokkaanse stijl. Er is veel gebruik gemaakt van traditionele meubels, geschilderde of gebeeldhouwde plafonds en bewerkt hout. Ze zijn allen voorzien van een eigen badkamer, satelliet-tv, dvd/cd-speler, minibar en airconditioning.
 Riad Ksar Ighnda     Aït Ben Haddou
  OZZBasisprijs
4d/3n

 nacht +
 Suppl. op basisprijs
per nacht
  half-
  pension
2p
standaard
 superieur
1p
standaard
  01/11-31/10620901522
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per
  Royal Air Maroc via Casablanca, luchthavenbelasting,
  en exclusief calamiteitenfonds 2,50 per boeking. .
  De autohuur en/of transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Riad Ksar Ighnda, Marokko

Klik hier voor vorige kasba Terug naar het overzicht van Ouarzazate