Dar Mayssane la belle endormie , Rabat Marokko
Dar Mayssane la belle endormie
Dar Mayssane Rabat Marokko, patio
Dar Mayssane dakterras , Rabat Marokko
 
 
 

Rabat

Dar Mayssane
Met de oosterse charme van een authentiek traditioneel huis Dar Mayssane is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de koningsstad Rabat en een plek om tot rust te komen. Na de drukte van de medina van Rabat bevindt zich rust en wellust achter de deuren van de Dar Mayssane met een koele en groene binnenplaats en een prachtig uitzicht op de hele medina van Rabat vanaf het dakterass waar meerdere zitjes te vinden zijn. In het Dar Mayssane heerst een knusse, gezellige sfeer. Er is geen televisie, geen mini-bar, geen slippers, geen badjassen Ö..maar bloemen, fruit, boeken, muziek, pantoffels, djelabbah, oliŽn, pluche tapijten en kussens.

Kamer Dar Mayssane Rabat
Dar Mayssane Patio Rabat Marokko

In de eetzaal worden traditioneel Marokkaanse gerechten geserveerd maar het is ook mogelijk om uw maaltijden te laten serveren op het dakterras of op uw kamer. In de salon met open haard kunt u luisteren naar muziek uit deze regio. De patioís in de hele riad bieden volop gelegenheid tot ontspanning. Dar Maysaane biedt verschillende schoonheidsbehandelingen aan , zoals scrub, manicure, massages, en baden in bloemblaadjes of rozen.
De vijf kamers van Dar Mayssane hebben met hun individuele charme en stijl een zeer persoonlijke insteek. Er zijn kamers in oriŽntaalse stijl, en knusse of eigentijdse kamers.

Dar Mayssane     Rabat
  CMNBasisprijs
4d/3n

 nacht +
Suppl. op basisprijs
per nacht
  ontbijt2p
standaard
 2p
suite
1p
standaard
  01/11-31/10475501045
  Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief vliegreis per
  Royal Air Maroc naar Casablanca, luchthavenbelasting,
  en exclusief calamiteitenfonds Ä 2,50 per boeking.
  De autohuur en/of transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Patio Riad Dar Mayssane, Rabat Marokko   Terug naar het overzicht van alle Riads en hotels in Rabat Klik hier voor volgend riad of hotel in Rabat