Ouarzazate Marokko

Groepsreizen

Naast onze privé rondreizen bieden wij een aantal groepsreizen aan die begeleid worden door gidsen. Wandelen door het indrukwekkende gebied van de Sahara behoort tot de mogelijkheden tijdens onze 9-daagse groepsreis: Marrakech, avontuur en woestijntrekking.

Vertrek data:
Vrijdag 23 februari - zaterdag 03 maart 2018 (Voorjaarsvakantie)
Zaterdag 05 oktober – zondag 13 oktober 2018
Klik hieronder voor een uitgebreid dag-voor-dag programma::
9-daagse groepsreis: Marrakech, avontuur per 4WD en woestijntrekking in de Sahara met Nederlands begeleiding
Het zuiden van Marokko en het gebied van de Sahara is een prachtig wandel gebied. Voor de reiziger die graag in groepsverband de stilte van de woestijn wil ervaren, hebben wij een bijzonder reis georganiseerd onder leiding van een Nederlandse reisleider en lokale gidsen. Deze reis begint in Marrakech, daarna reizen wij per 4wd naar Ait Benhaddou gelegen tussen de hoge bergen van de Atlas. In de Sahara in het diepe zuiden van Marokko bij de zandduinen van M'hamid eindigt de bewoonde wereld en maken wij kennis met de bijzondere woestijn cultuur tijdens het wandelen door oase dorpjes en zeeën van zand.

Deze reizen worden begeleid door Wanda Hebly. In dit land heeft zij kennisgemaakt met de oasebewoners in het zuiden. Hieruit is een initiatief ontstaan een stichting op te richten die tot doel heeft de oasebewoners bewust te helpen maken van de verwoestijning van hun leefgebied. Stichting Sahara-Roots steunt hen bij het verbeteren van die situatie.
Tip: Deze reis is ook op privé basis te reserveren.